In januari 2019 lanceren wij een volledig nieuwe oplossing voor het managen van vastgoedonderhoud, gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform: Connect-It 365 Fieldservice!

Met deze nieuwe oplossing is de fieldservice-component van Microsoft Dynamics 365 door ViaData volledig geschikt gemaakt voor dagelijks onderhoud binnen de vastgoedsector. Hierdoor biedt het een 100% fit met de branche en naadloze integratie met uw Microsoft Business software. Connect-It 365 Fieldservice is volledig cloud-gebaseerd.

Service Excellence
Maar liefst 55% van de huurderstevredenheid hangt af van het proces van reparatieverzoeken. Daarom is het zo van belang dit proces op excellente en efficiënte wijze te ondersteunen. Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, tijdig en passend in persoonlijke (en zakelijke) planning, afspraken nakomen en in één keer gefixt.

Het moderne Dynamics business platform zorgt ervoor dat toepassingen die afzonderlijk goed werken, gezamenlijk nog beter functioneren. Dit is essentieel voor hogere klanttevredenheid tegen lagere kosten. Informatiestromen worden bij elkaar gebracht, waardoor operationeel sneller en betere keuzes genomen kunnen worden.

Meerwaarde voor Corporaties
Dynamics 365 Fieldservice integreert naadloos met uw Microsoft ERP-systeem, maar ook met business applicaties zoals Outlook en Office. Dynamics 365 is fieldservice-ready, waardoor ViaData zich volledig kan toeleggen op een voortdurende fit met de vastgoedsector. Zo helpen wij u nóg betere service te verlenen aan uw (eind)klanten.


ViaData biedt, met 15 jaar kennis en ervaring, praktische en branchespecifieke features voor dagelijks onderhoud in de corporatiesector. Connect-It 365 Fieldservice is CORA/VERA en KOVRA compliant, voor betere samenwerking onderling en in de keten. Een speciale app voor dagelijks onderhoud zorgt voor echte praktische ondersteuning van uw vaklieden. En onze bewezen Smartplanning zorgt voor meer passende afspraken voor uw klanten en een betere planning voor uw organisatie: tot 25% efficiënter!

Stabiele factor
Na ruim 40 succesvolle implementaties bij corporaties, bouw- en installatiebedrijven zorgen wij ook nu weer dat u op ons kunt rekenen. Ook optimale klantvredenheid tegen lagere kosten? Laat het ons weten en wij vertellen u meer over de voordelen en mogelijkheden.

Over ViaData
ViaData Automatisering is in 1998 gevestigd in Heerenveen, waar vandaag de dag 80 professionals werkzaam zijn. Wij leveren fieldservice oplossingen aan meer dan 100 serviceorganisaties in de corporatie- en bouwsector. Hiermee worden jaarlijks 2,4 miljoen reparaties gepland welke door 2.750 vaklieden worden uitgevoerd.

  Delen op Facebook   Delen op LinkedInMeer weten?

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Ook interessant


software

Connect-It

Het plansysteem van Connect-It is de ideale planoplossing voor Woningcorporaties, bouw-...

software

Connect-It Integratie

Connect-It is uitermate geschikt om te koppelen aan een primair (ERP-)systeem.