Ontzorg uw klanten met het Connect-It plansysteem voor onderhoudsdiensten bij Woningcorporaties, bouw- en installatiebedrijven

Service kan altijd beter


Connect-It van Mobile Solutions is een uitkomst voor middelgrote en grote organisaties die actief zijn in de Nederlandse bouwsector zoals woningcorporaties, bouwbedrijven en installatiebedrijven.

Door gebruik te maken van Connect-It kunnen uw veldmedewerkers efficiënter werken, wat ten goede komt aan het rendement van uw organisatie. Connect-It biedt overzicht in de workflow en de binnen- en buitendienst zijn beter op elkaar afgestemd.


Card image cap

Connect-It


ViaData streeft naar langdurige relaties met haar opdrachtgevers en investeert daar ook in. Wij willen u en uw organisatie kennen, zodat we onze diensten en oplossingen helemaal kunnen afstemmen op uw belangen.

De bedrijfscultuur bij ViaData is informeel. We zijn een toegankelijke, laagdrempelige organisatie met een praktische en flexibele instelling. We gaan eerlijk en respectvol met elkaar en onze opdrachtgevers om, op basis van wederzijds vertrouwen.

Lees meer over:

Card image cap

Connect-It Planner


Het centrale deel van een serviceorganisatie: de planning. De planner is de regisseur van de operatie: plannen, voortgang bewaken, terugkoppelen en contact met de klant onderhouden. Connect-It is de beste tool die een planner zich kan wensen. De software biedt een geavanceerd digitaal planbord. De planner kan een planvoorstel opvragen, waarna de software op basis van alle beschikbare informatie de beste plaats in de planning berekent. Hierbij wordt onder andere rekenschap gehouden met: reistijd, competenties van de vakman, locatie van de klus, ingestelde bloktijden, het werksoort, werkroosters en de prioriteit van de klus. Om het maximale te bereiken worden ‘s nachts de geplande routes voor de volgende dag geoptimaliseerd.

Lees meer over:

Card image cap

Connect-It Mobile


Met de mobiele werkbon app is de administratieve verwerking voor de vakman een fluitje van een cent. De digitale werkbon wordt vanuit de planning automatisch naar de vakman gestuurd zodra deze is ingepland. De gewerkte uren worden automatisch geregistreerd. Ook kan de vakman verbruikte materialen en reistijd registreren. Tevens is het mogelijk om foto’s aan de werkbon toe te voegen, tekeningen te bekijken, formulieren in te vullen en zelfs vervolgafspraken in te plannen. Omdat niet alle werkbonnen door de planner worden ingepland, is het mogelijk om vanuit de app een nieuwe werkbon aan te maken. Ideaal voor storingen buiten kantoortijden. De mobiele werkbon app is geschikt voor iOS en Android.

Lees meer over:

Card image cap

Connect-It Integratie


Connect-It is uitermate geschikt om te koppelen aan een primair (ERP-)systeem. Alle afgeronde werkbonnen worden automatisch naar het gekoppelde financiële systeem gestuurd. Alle geregistreerde uren en materialen op de digitale werkbon, kunnen eenvoudig worden gefactureerd. Connect-It is al gekoppeld met de gangbare softwaresystemen in de branche.

Lees meer over:

Card image cap

Vakman van de toekomstDe verwachting is dat de technologische wereld om ons heen de komende 10 jaar meer zal veranderen dan de afgelopen 100 jaar. Er zullen dus meer zaken gaan spelen dan enkel het kiezen van het juiste mobiele platform, het apparaat of de wijze waarop je het beheer organiseert. Denk bijvoorbeeld aan termen als ‘the internet of things’, ‘augmented reality’ of ‘wearables’…

Lees meer over:

Nieuws


Meer nieuws
nieuws

Aankondiging Connect-It 365 Fieldservice enthousiast ontvangen

ViaData kijkt terug op een succesvol CorporatiePlein 2018. Voor het eerst werd hier de...

01 oktober 2018

nieuws

Vakman van de toekomst - kom naar CorporatiePlein 2018!

ViaData innoveert. Dat is de kreet waarmee we tijdens CorporatiePlein 2018 laten zien...

20 augustus 2018

nieuws

Tevreden geluiden na implementatie Connect-It bij deltaWonen

Na een implementatietraject van negen maanden is op maandag 25 juni de Connect-It...

26 juli 2018

Wat onze klanten zeggen


Plannen met Connect-It levert ons veel tijd op!

Berry Souwman

Teamleider uitvoering bij Volkshuisvesting Arnhem

De implementatie van Connect-It verliep zeer voorspoedig

René de Roo

Hoofd Administratie bij Bouwgroep Buitenhuis

Connect-It: breed faciliterende planningstool voor bouw en installatiebedrijven met verrassend nuchtere inrichtingsmogelijkheden.

Martijn Hoving

Informatieadviseur bij Woonstede

klanten

Meer klanten
klanten

Grootschalige implementatie Connect-It bij WonenBreburg

Sinds twee maanden maken 50 vakmannen van WonenBreburg dagelijks gebruik van de...

06 juni 2018

klanten

Succesvolle livegang Connect-It bij Standvast Wonen

Op dinsdag 3 april vond bij woningcorporatie Standvast Wonen de officiële livegang van...

01 juni 2018

klanten

Aannemingsbedrijf De Wit kiest voor Connect-It

Na een uitvoerig selectieproces heeft Woningstichting Casade besloten om het dagelijks...

14 maart 2018

Persoonlijk advies

Jelte Korf

Mijn naam is Jelte Korf, accountmanager bij ViaData Mobile Solutions.

Werkt u voor woningbouwcorporaties, vve-beheerders of schadeverzekeraars? Wilt u meer rendement halen uit uw proces dagelijks onderhoud en reparatie? Wenst u minder tijd te besteden aan administratie en wilt u efficiënter uw mensen en middelen inplannen? Dan ben ik graag uw gesprekspartner! We bieden concrete oplossingen en hebben hierin ruime ervaring. Neem vrijblijvend contact met me op

LinkedIn

Jeroen Broekema

De afgelopen 13 jaar heb ik ervaring opgedaan in fieldservice optimalisatie binnen...

bouw/bouwservice en installatietechniek. Ik mag deel uitmaken van een mooie, gedreven club professionals. Mijn rol is geënt op business development. Er staan leuke ontwikkelingen op stapel waarop ik mijn focus zal gaan leggen.

Optimalisatie van het (bouw)service proces met als doel een efficiënte samenwerking binnen de keten zijn zaken die mij triggeren. Zijn dit tevens zaken die u triggeren? Laten we dan eens een kop koffie drinken, ik denk hierover graag met u mee!

Remko van den Bremen

Als Sr. Accountmanager bij ViaData Mobile Solutions houd ik me vooral bezig met onze

klanten en prospects binnen de woningbouwcorporaties.

Met ruim 25 jaar ervaring binnen de branche ga ik graag met u in gesprek over onze mogelijkheden om uw organisatie verder te helpen.

Onze oplossingen kunnen u helpen om uw organisatie van het service proces naar een hoger niveau te tillen en daarmee positieve invloed uit te oefenen op uw huurderstevredenheid.

Graag maak ik met u een afspraak om hier meer over te vertellen.

LinkedIn

Partners


Meer partners

cegeka-dsa

Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en...

22 september 2016

Ridder Data Systems

Ridder Data Systems levert ERP software voor bedrijven die hun processen optimaal...

22 september 2016

Van Meijel

VanMeijel is gespecialiseerd in het leveren van ICT producten en diensten voor de...

22 september 2016

Zebra

Zebra is een onderneming gespecialiseerd op het gebied van communicatietechnologie....

22 september 2016

Mobile Solutions


Contactformulier

Gebruik dit formulier enkel voor niet spoedeisende vragen

Adresgegevens

ViaData Automatisering
Businesspark Friesland West 45
8447 SL Heerenveen

Contactinformatie

ViaData Automatisering
0513 619 350
info@viadata.nl
8447 SL Heerenveen