Ontzorg uw klanten met het Connect-It plansysteem voor onderhoudsdiensten bij Woningcorporaties, bouw- en installatiebedrijven

Service kan altijd beter


Connect-It van Mobile Solutions is een uitkomst voor middelgrote en grote organisaties die actief zijn in de Nederlandse bouwsector zoals woningcorporaties, bouwbedrijven en installatiebedrijven.

Door gebruik te maken van Connet-It kunnen uw veldmedewerkers efficiënter werken, wat ten komt goede aan het rendement van uw organisatie. Connect-It biedt overzicht in de workflow en de binnen- en buitendienst zijn beter op elkaar afgestemd.


Card image cap

Connect-It


ViaData streeft naar langdurige relaties met haar opdrachtgevers en investeert daar ook in. Wij willen u en uw organisatie kennen, zodat we onze diensten en oplossingen helemaal kunnen afstemmen op uw belangen.

De bedrijfscultuur bij ViaData is informeel. We zijn een toegankelijke, laagdrempelige organisatie met een praktische en flexibele instelling. We gaan eerlijk en respectvol met elkaar en onze opdrachtgevers om, op basis van wederzijds vertrouwen.

Lees meer over:


Card image cap

Connect-It Planner


Het centrale deel van een serviceorganisatie: de planning. De planner is de regisseur van de operatie: plannen, voortgang bewaken, terugkoppelen en contact met de klant onderhouden. Connect-It is de beste tool die een planner zich kan wensen. De software biedt een geavanceerd digitaal planbord. De planner kan een planvoorstel opvragen, waarna de software op basis van alle beschikbare informatie de beste plaats in de planning berekent. Hierbij wordt onder andere rekenschap gehouden met: reistijd, competenties van de vakman, locatie van de klus, ingestelde bloktijden, het werksoort, werkroosters en de prioriteit van de klus. Om het maximale te bereiken worden ‘s nachts de geplande routes voor de volgende dag geoptimaliseerd.

Lees meer over:


Card image cap

Connect-It Mobile


Met de mobiele werkbon app is de administratieve verwerking voor de vakman een fluitje van een cent. De digitale werkbon wordt vanuit de planning automatisch naar de vakman gestuurd zodra deze is ingepland. De gewerkte uren worden automatisch geregistreerd. Ook kan de vakman verbruikte materialen en reistijd registreren. Tevens is het mogelijk om foto’s aan de werkbon toe te voegen, tekeningen te bekijken, formulieren in te vullen en zelfs vervolgafspraken in te plannen. Omdat niet alle werkbonnen door de planner worden ingepland, is het mogelijk om vanuit de app een nieuwe werkbon aan te maken. Ideaal voor storingen buiten kantoortijden. De mobiele werkbon app is geschikt voor iOS en Android.

Lees meer over:


Card image cap

Connect-It Integratie


Connect-It is uitermate geschikt om te koppelen aan een primair (ERP-)systeem. Alle afgeronde werkbonnen worden automatisch naar het gekoppelde financiële systeem gestuurd. Alle geregistreerde uren en materialen op de digitale werkbon, kunnen eenvoudig worden gefactureerd. Connect-It is al gekoppeld met de gangbare softwaresystemen in de branche.

Lees meer over:


Card image cap

Vakman van de toekomstDe verwachting is dat de technologische wereld om ons heen de komende 10 jaar meer zal veranderen dan de afgelopen 100 jaar. Er zullen dus meer zaken gaan spelen dan enkel het kiezen van het juiste mobiele platform, het apparaat of de wijze waarop je het beheer organiseert. Denk bijvoorbeeld aan termen als ‘the internet of things’, ‘augmented reality’ of ‘wearables’…

Lees meer over:


Nieuws


Meer nieuws
corporatielive

CorporatieGids LIVE 2017 in Houten.

1 min nieuws 18 April 2017

Op 11 april heeft ViaData Mobile Solutions een presentatie gegeven op CorporatieGids LIVE 2017 in Houten. Deze kennisdag georganiseerd door Corporatiemedia is bedoeld om medewerkers van woningcorporaties te informeren over innovaties en interessante klanttoepassingen van aanbieders van software en diensten voor woningcorporaties.

Lees verder

Ronald McDonald Hoeve ontvangt cheque van ViaData

1 min nieuws 20 December 2016

ViaData Automatisering uit Heerenveen besteedt haar budget voor een eindejaarsgeschenk dit jaar anders dan anders. De relaties krijgen een aardigheidje, de rest van het bedrag gaat naar de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Directeur Robert Procee: “Voor ons was 2016 een jaar met veel mooie ontwikkelingen en hoogtepunten, waarvan de opening van ons ViaData datacenter in de Toren van Spannenburg ook létterlijk een hoogtepunt was. Zo’n mooi jaar willen we afsluiten door ook voor anderen iets bijzonders te doen. De Ronald McDonald Hoeve dragen we een warm hart toe, vandaar dat we besloten hen te verblijden met een cheque.”

Lees verder

Geslaagd CorporatieNL evenement!

1 min nieuws 30 November 2016

Op 10 november was ViaData aanwezig op het congres 'De toekomst als Digitale Corporatie' in de Munt in Utrecht georganiseerd door CorporatieNL.

Lees verder

Wat onze klanten zeggen


Plannen met Connect-It levert ons veel tijd op!

Berry Souwman

Teamleider uitvoering bij Volkshuisvesting Arnhem

De implementatie van Connect-It verliep zeer voorspoedig

René de Roo

Hoofd Administratie bij Bouwgroep Buitenhuis

Connect-It: breed faciliterende planningstool voor bouw en installatiebedrijven met verrassend nuchtere inrichtingsmogelijkheden.

Martijn Hoving

Informatieadviseur bij Woonstede

klanten


Meer klanten

Connect-It bespaart ons veel tijd en geld

3 min klanten 06 March 2017

Aannemersbedrijf Kwakkenbos is een modern, middelgroot familiebedrijf dat projecten aanneemt in nieuwbouw, verbouw, service en onderhoud. Een familiebedrijf dat al ruim 74 jaar een begrip is in de regio. Inmiddels staat de derde generatie Kwakkenbos aan het roer van de onderneming die gevestigd is in Harmelen. Bij Kwakkenbos werken circa 60 mensen, waarvan een derde bij service en onderhoud.

Lees verder
plegt vos

Ketensamenwerking: Koppelingen maken over de grenzen van de eigen organisatie

3 min klanten 06 March 2017

Plegt-Vos Bouwgroep adviseert, ontwikkelt, realiseert en beheert onroerend goed voor eigenaren en gebruikers. Met 350 werknemers en rond de 150 miljoen omzet behoort Plegt-Vos tot de top 25 van de Nederlandse bouwsector. Het hoofdkantoor van de landelijke bouwonderneming is gevestigd in Hengelo. De klantenkring bestaat uit overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in heel Nederland.

Lees verder

Energie Service Friesland, Heerenveen

1 min klanten 08 September 2016

Energie Service Friesland levert al 40 jaar service aan ruim 35.000 huishoudens op het gebied van CV, airco en zonnepanelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen klanten rekenen op Energie Service Friesland.

Lees verder

Persoonlijk advies


Jelte Korf

Mijn naam is Jelte Korf, accountmanager bij ViaData Mobile Solutions.

Werkt u voor woningbouwcorporaties, vve-beheerders of schadeverzekeraars? Wilt u meer rendement halen uit uw proces dagelijks onderhoud en reparatie? Wenst u minder tijd te besteden aan administratie en wilt u efficiënter uw mensen en middelen inplannen? Dan ben ik graag uw gesprekspartner! We bieden concrete oplossingen en hebben hierin ruime ervaring. Neem vrijblijvend contact met me op

LinkedIn

Jeroen Louwsma

Mijn naam is Jeroen Louwsma, sinds 1 maart 2016 ben ik werkzaam als accountmanager Mobile Solutions bij ViaData Automatisering

Sinds 1 maart 2016 werkzaam bij Viadata als Accountmanager Mobile Solutions. Jeroen richt zich voornamelijk op de Installatiebranche binnen automatisering. Een interessante branche waarin hij zich graag verdiept. Als persoon is hij leergierig, enthousiast en gaat hij graag actief de samenwerking aan. Een goede relatie opbouwen en onderhouden is zijn streven.

Remko van den Bremen

Mijn naam is Remko van den Bremen, accountmanager bij ViaData Mobile Solutions.

Ik richt me vooral op woningbouwcorporaties. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de branche. Ik heb gewerkt bij BouwInfosys alsmede onze partners Kraan en Van Meijel. Graag zorg ik er voor dat we u nog beter van dienst kunnen zijn!

Partners


Meer partners
Card image cap

Microsoft Gold Partner

Leestijd: 0 min - Geplaatst in: partners

Het Gold Partnership is het hoogste partnerniveau dat Microsoft kent. Het is een erkenning van ViaData haar kennis, expertise, kwaliteit én referenties. ViaData is Microsoft Gold Partner voor: Server Platform, Mobility, Security Solutions

Lees verder
Card image cap

cegeka-dsa

Leestijd: 0 min - Geplaatst in: partners

Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Zij doen dat vanuit hun overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Lees verder

Card image cap

HP Gold Preferred Partner

Leestijd: 0 min - Geplaatst in: partners

HP GOLD Preferred Partners kunnen zich specialiseren op een bepaald gebied. Partners die Specialist worden, bieden eindklanten een diepgaande expertise in specifieke HP technologieën. Voor elke specialisatie gelden eigen kwalificatiecriteria en vo

Lees verder
Card image cap

Motorola

Leestijd: 0 min - Geplaatst in: partners

Motorola is een onderneming gespecialiseerd op het gebied van communicatietechnologie.,Motorola startte in 1928 onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. Veel van Motorola’s producten hebben iets te maken met radiocommunicatie. Zo ontw

Lees verder

Contact


Contactformulier

Ons adres

ViaData Automatisering
Businesspark Friesland West 45
8447 SL Heerenveen

Contactinformatie

ViaData Automatisering
0513 619 350
info@viadata.nl
8447 SL Heerenveen