Cisco Meraki

Cisco Meraki is opgericht in 2006 en uitgegroeid tot marktleider op IT-gebied, met meer dan 230.000 gebruikers en drie miljoen netwerkapparaten over de hele wereld. Haar uitgebreide reeks oplossingen omvat wireless, switching, beveiliging, communicatie, EMM (Enterprise Mobility Management) en beveiligingscamera’s, allemaal beheerd via de web-based dashboardinterface van Meraki. Gebruikers van Cisco Meraki zijn in staat nieuwe zakelijke kansen te grijpen en operationele kosten te verlagen.

Het gebruik van Cisco Meraki biedt belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele on-premise omgevingen. De cloud-gebaseerde oplossing stelt u in staat uw netwerk efficiënter te beheren en bovendien bent u altijd up-to-date. Het overzichtelijke Meraki-dasboard stelt u in staat relevante stuurinformatie te verkrijgen.

Ervaar zelf de voordelen door deel te nemen aan één van de Meraki-webinars of raadpleeg de whitepapers (Engelstalig).

cisco meraki

Dienstverlening op maat

Bij ViaData werken diverse consultants die gespecialiseerd zijn in de producten van Cisco Meraki. Afhankelijk van uw specifieke wensen en eigen ICT-kennis kunt u bij ViaData kiezen voor levering, advies of het laten installeren van het Meraki-portfolio. Naast advies en implementatie biedt ViaData verschillende beheer-opties, waarbij het volledige remote beheer (tot 24-7) of periodiek on-site beheer desgewenst kan worden opgenomen in de bestaande dienstverlening aan u als klant. Dankzij de veelzijdigheid van Meraki blijft uw organisatie of afdeling volledig in-control met betrekking tot de hoeveelheid zorg die u uit handen wordt genomen. Dit maakt het portfolio geschikt voor organisaties met én zonder eigen ICT-kennis.

Bedrijven met een eigen ICT-afdeling vragen veelal om advies bij het installeren van de Meraki-producten. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van Meraki kan een IT’er met de belangrijkste basiskennis er zelf mee aan de slag. Bovendien is Meraki volledig cloud-managed, wat het mogelijk maakt om het beheer vanaf iedere mogelijke locatie uit te voeren. We kunnen bijvoorbeeld op afstand al binnen een uur een volledige firewall configureren, óf we geven instructies om dit zelf te doen.

 

– Percy Regensburg, Technisch Consultant en Meraki-specialist bij ViaData

Meraki video’s

Whitepapers

(vul het contactformulier in om de whitepapers te ontvangen)

 • Cloud managed IT for the Modern Business
 • 10 ways Cisco Meraki Switches make life easier

  Webinars

  Cisco Meraki organiseert regelmatig webinars waarbij u meer te weten komt over de mogelijkheden. Bekijk wanneer de eerstvolgende webinar wordt georganiseerd en laat u overtuigen van de voordelen!

  De volgende webinars zijn beschikbaar in het Nederlands:

  • Cloud-managed Wireless
  • Introductie in Cloud Networking
  • Security en SD-WAN
  • Versnel uw digitale transformatie
  Menu