Fieldservice consultant (Microsoft Dynamics 365)

business
Fulltime

Ben jij een ervaren Microsoft Dynamics CRM consultant en wil je werken aan uitdagende projecten én de organisatie helpen verbeteren? Dan kun je als consultant aan de slag bij ViaData Automatisering.

Binnen de unit Mobile Solutions worden fieldservice oplossingen en bijbehorende diensten geleverd, waarmee we binnen de vastgoedsector marktleider zijn.

Voor een onze nieuwe propositie, op basis van Microsoft Dynamics 365, zoeken wij een ervaren functioneel consultant. Je draagt je steentje bij aan de doorontwikkeling van het branchemodel op deze nieuwe productlijn en voert met je collega-consultants implementaties uit in uitdagende projecten. Tevens ondersteun je onze klanten met optimalisatieprojecten in de beheerfase.

Klinkt dit als iets waarvan jij deelgenoot wilt uitmaken? Bekijk hieronder de vacature en solliciteer direct.

Functie eisen
Wat bieden wij jou?
Aanvullende informatie
Functie eisen

ViaData hecht veel waarde aan de match tussen onze medewerkers en de organisatie. We zoeken een open, enthousiaste en communicatief vaardige collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • Afgeronde Hbo-opleiding, bijv. bedrijfskunde of bedrijfskundige informatica
 • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) met Microsoft Dynamics 365/CRM in een consultants of beheerdersrol
 • Analytisch denkvermogen en vaardigheid om de wensen en het proces van de klant te vertalen naar product en inrichting
 • Jouw didactische vaardigheden stellen je in staat onze klanten maar ook je collega’s kennis bij te brengen
 •  Je bent in staat commerciële kansen te spotten en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid.
 •  Microsoft certificering is een pré
 •  Ervaring binnen fieldservice is een pré
Wat bieden wij jou?

Wij betalen een prima marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Het werken bij ViaData wordt door onze collega’s als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer, platte organisatiestructuur en de grote mate van vrijheid. We zijn een relatief kleine club waar je met uiteenlopende vraagstukken (voor een grote diversiteit aan klanten) aan de slag kunt gaan.

Aanvullende informatie

Als consultant ben je de vertaler van het proces en de wensen van de klant naar de producten en diensten van ViaData. Deze werkzaamheden verricht je binnen een implementatieproject, maar ook tijdens de fase na de implementatie om samen met de klant te streven naar een zo goed mogelijk beheer van de software en een verdere optimalisatie van de klantprocessen. Naast je inzet binnen projecten en beheer kun je ook worden ingezet in een pre-sales fase, waarbij meer inhoudelijke softwarekennis of kennis van bedrijfsprocessen nodig is.

Je onderhoudt contacten met collega’s en relaties om de kwaliteit van de geleverde prestaties te monitoren en te waarborgen. Je bent op de hoogte van marktontwikkelingen en ontwikkelingen in het vakgebied, signaleert kansen en weet daarop in te spelen. Jouw werkzaamheden:

 • Software-implementatie en uitvoering van diensten bij onze klanten
 • Klantondersteuning in de beheerfase en bij het uitvoeren van optimalisatieprojecten
 • Kennis en ervaring delen met je collega-consultants
 • Uitvoeren van supportwerkzaamheden en deel uitmaken van de derdelijns-servicedesk
 • Ondersteuning van de accountmanagers in de pre-sales fase
 • Onderhouden van jouw Microsoft- en overige certificeringen

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met 0513 – 61 93 50 ( Dhr J. de Vries). Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

Menu