ViaData Infra is op zoek naar een Accountmanager

business
Fulltime

ViaData Infra faciliteert organisaties hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen door een moderne IT-Infrastructuur continue ter beschikking te stellen.

Een IT-infrastructuur die altijd up-to-date en toekomstgericht is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel zonder te veel poespas.

ViaData (ont)zorgt hiervoor.

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je staat aan de voorkant van onze dienstverlening en je bent de verbinder tussen de doelen die de klant nastreeft en de oplossingen van ViaData. Het team waarin je komt te werken is veelzijdig. Naast productmanagement en consultants heeft het team ook veel kennis en ervaring in huis op het gebied van hybride cloud (Azure, ViaData cloud, private), netwerken, security en digitale werkplekken (Microsoft 365). Je bouwt samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening om de doelen van onze klanten continue te realiseren.

Jouw kerntaken

  • Je legt relaties met nieuwe klanten om interesse te wekken in ViaData oplossingen om hun problemen op te lossen wat resulteert in omzet en klanttevredenheid.
  • Je onderhoudt relaties met bestaande klanten om ze te helpen hun doelen continue te realiseren wat resulteert in hogere omzet en klanttevredenheid.
  • Je analyseert samen met de klant het probleemgebied en komt tot de juiste oplossingsrichting middels gemeenschappelijke business case, solution design en (technische) roadmap. Je werkt hier nauw samen met pre-sales consultants.
  • Je ontwikkelt niet alleen jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een intelligente, ondernemende, commerciële en nuchtere collega en hebben het volgende wensenlijstje:

  • Werkervaring (minimaal 5 jaar) met verkoop van complexe IT-omgevingen (datacenter, netwerken, moderne werkplek: verkoop van Microsoft Azure enof 365 ervaring is vereist) en beheer van een portfolio van klanten.
  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen en om te zetten in een pragmatische oplossing.
  • Communicatief vaardig, een positieve instelling en een teamspeler.
  • Je bent resultaat gericht met oog voor de klant, partner(s) en collega’s.
  • Woonachtig in het noorden des lands is een pre.

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je werkt dus zowel op kantoor, als bij klanten als thuis. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Het werken bij ViaData wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten die wij belangrijk vinden zijn: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Word jij enthousiast over deze vacature en ben je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Robert Procee, 06-53670816. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?