Business Consultant

business
Fulltime

ViaData Infra stelt organisaties continue in staat een moderne IT-Infrastructuur te hebben om hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen.

Een moderne toekomstgerichte IT-infrastructuur die altijd up-to-date is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel. Meer met minder.

ViaData (ont)zorgt hiervoor.

Je komt te werken in een enthousiast team dat collegialiteit, samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je kan je door ontwikkelen en alles leren op het gebied van hybride cloudiensten (Azure, ViaData Datacenter, Microsoft 365) Het team waarin je komt te werken is veelzijdig en heeft veel kennis en ervaring met daarbinnen verschillende expertises bouw je samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening voor onze klanten.

Dit door onze klanten te adviseren bij het inrichten van hun processen en organisatie in relatie tot een moderne IT-infrastructuur. Het team waarin je komt te werken is veelzijdig. Naast account- en productmanagement heeft het team ook veel kennis en ervaring in huis op het gebied van hybride cloud (Azure, ViaData cloud, private), netwerken, security en moderne werkplekken (Microsoft 365). Je bouwt samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening om de doelen van onze klanten continue te realiseren. 

Jouw kerntaken

  • Je analyseert samen met de klant het probleemgebied en komt tot de juiste oplossingsrichting middels gemeenschappelijke business case, solution design en (technische) roadmap.
  • Je implementeert de voorgestelde oplossingen en begeleid hierbij je collega’s 
  • Je ontwikkelt niet alleen jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een vakbekwame ondernemende en nuchtere collega en hebben het volgende wensenlijstje:

  • Werkervaring met complexe IT-omgevingen (moderne werkplek, datacenter, netwerken)
  • Afgeronde opleiding op hbo- enof wo niveau. 
  • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen
  • Je denkt in kansen in plaats van problemen. Je neemt het voortouw, maakt keuzes en krijgt mensen mee zowel IT-specialisten als business vertegenwoordigers en collega’s. Samen maak je het verschil
  • Affiniteit met het inrichten van processen en organisatie in relatie tot ICT 
  • Communicatief vaardig, een positieve instelling en een teamspeler. 
  • Juiste certificeringen (TOGAF, ITIL, Azure, M365 etc)

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je kunt dus zowel op kantoor, bij klanten als thuis je werkzaamheden verrichten. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Het werken bij ViaData wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten van het beleid naar jou en jouw collega’s is: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Is deze vacature jou op het lijf geschreven en ben je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Dirk Malda, telefoon 0513 – 656 678. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?