ViaData Infra is op zoek naar een Support Consultant

business
Fulltime

ViaData Infra stelt organisaties continue in staat een moderne IT-Infrastructuur te hebben om hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen.

Een toekomstgerichte IT-infrastructuur die altijd up-to-date is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel. Meer met minder.

ViaData (ont)zorgt hiervoor.

Je komt te werken in een enthousiast team dat collegialiteit, samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je kan je door ontwikkelen en alles leren op het gebied van hybride cloudiensten (Azure, ViaData Datacenter, Microsoft 365) Het team waarin je komt te werken is veelzijdig en heeft veel kennis en ervaring met daarbinnen verschillende expertises bouw je samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening voor onze klanten. Samen met je collega supportconsultants ben je verantwoordelijk voor proactief en reactief support. 

Jouw kerntaken

  • Je geeft onze klanten het beste advies op het gebied van Microsoft gebaseerde hybride cloud oplossingen (Azure, ViaData Datacenter, Microsoft 365)
  • Je beheert en support de oplossing(en) bij de klanten met als doel klanten tevreden te houden zodat de belofte van ViaData Infra continue kan worden ingevuld: een moderne IT-infrastructuur continue up-to-date houden
  • Kerntaken zijn o.a. device management, service desk activiteiten (zowel hardware als software), werkplekbeheer en kennisbank beheer.
  • Je ontwikkelt jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een leergierige, ondernemende, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

  • Afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 kennis van- ervaring met ITIL.
  • Relevante werkervaring (datacenter, netwerken, werkplek).
  • Communicatief vaardig en een positieve instelling.
  • Oplossingsrecht werken: oog voor de klant zowel pro als reactief.
  • Je denkt in kansen in plaats van problemen. Je neemt het voortouw, maakt keuzes en krijgt mensen mee aan de klantzijde als intern: Samen maak je het verschil

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je kunt dus zowel op kantoor, bij klanten als thuis je werkzaamheden verrichten.

Het werken bij ViaData wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten van het beleid naar jou en jouw collega’s is: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Is deze vacature jou op het lijf geschreven en ben je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Dirk Malda, coördinator telefoon 0513 656678. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?