Technisch Consultant (M365/Azure)

business
Fulltime

ViaData Infra stelt organisaties continue in staat een moderne IT-Infrastructuur te hebben om hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen.

Een IT-infrastructuur die altijd up-to-date en toekomstgericht is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel. Meer met minder.

ViaData (ont)zorgt hiervoor.

Je komt te werken in een enthousiast team dat collegialiteit, samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je kan je door ontwikkelen en alles leren op het gebied van hybride cloudiensten (Azure, ViaData Datacenter, Microsoft 365) Het team waarin je komt te werken is veelzijdig en heeft veel kennis en ervaring met daarbinnen verschillende expertises bouw je samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening voor onze klanten.

Jouw kerntaken

 • Je geeft onze klanten het beste advies op het gebied van Microsoft gebaseerde hybride cloud proposities (Microsoft 365, ViaData Datacenter, Azure)
 • Je implementeert deze technologische oplossingen en zorg voor een optimale beheeromgeving om de oplossing continue te verbeteren.
 • Je ontwikkelt jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een leergierige, ondernemende, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau 
 • Werkervaring met complexe IT-omgevingen (moderne werkplek, datacenter, netwerken) 
 • Ervaring met Microsoft 365. 
 • Ervaring met Azure Fundamentals, Azure networking, Powershell, ARM en eventueel Bicep. In het bezit van AZ-104.
 • Kennis van Windows server, VM-ware, HyperV, Azure etc
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen om te leveren.
 • Je denkt in kansen in plaats van problemen. Je neemt het voortouw, maakt keuzes en krijgt mensen mee zowel IT-specialisten als business vertegenwoordigers en collega’s. Samen maak je het verschil

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je kunt dus zowel op kantoor, bij klanten als thuis je werkzaamheden verrichten. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling waar de organisatie je continue in steunt door coaching, opleidingsmogelijkheden en leren door te doen.

Het werken bij ViaData wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten van het beleid naar jou en jouw collega’s is: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Is deze vacature jou op het lijf geschreven en ben je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Dirk Malda, telefoon 0513 – 656 678. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?