ViaData Infra is op zoek naar een Consultant Azure

business
Fulltime

ViaData Infra faciliteert organisaties hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen door een moderne IT-Infrastructuur continue ter beschikking te stellen.

Een IT-infrastructuur die altijd up-to-date en toekomstgericht is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel zonder te veel poespas.

ViaData (ont)zorgt hiervoor.

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn veel mogelijkheden tot doorontwikkeling op het gebied van hybride cloudiensten (Azure, ViaData Datacenter, Microsoft 365). Het team waarin je komt te werken is veelzijdig en heeft veel kennis en ervaring binnen verschillende expertises. Samen met je teamleden bouw je aan een excellente dienstverlening voor onze klanten.

Jouw kerntaken

 • Je geeft onze klanten het beste advies op het gebied van Microsoft gebaseerde hybride cloud proposities (Microsoft 365, ViaData Datacenter, Azure)
 • Je implementeert deze technologische oplossingen en zorgt voor een optimale beheeromgeving om het product continue te verbeteren.
 • Je ontwikkelt jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een leergierige, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • Werk- en denkniveau op minimaal hbo-niveau
 • Ervaring met complexe IT-omgevingen (moderne werkplekken, datacenter, netwerken)
 • Ervaring met Azure Fundamentals, Azure networking, Powershell, ARM en eventueel Bicep. In het bezit van AZ-104.
 • Kennis van Azure Arc is een pre.
 • Kennis van Windows server, VM-ware, HyperV, Azure etc
 • Ervaring met Microsoft 365.
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Woonachtig in het noorden des lands is een pre.

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je werkt dus zowel op kantoor, als bij klanten als thuis. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket. Je hebt zelf de regie voor je ontwikkeling waar de organisatie je in ondersteunt door coaching, opleidingsmogelijkheden en het opdoen van werkervaring.

Het werken bij ViaData wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten die wij belangrijk vinden zijn: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Word jij enthousiast over deze vacature en ben je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Dirk Malda,
0513 – 656 678. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?