ViaData Infra is op zoek naar een ervaren Projectleider

business
Fulltime

ViaData Infra faciliteert organisaties hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen door een moderne IT-Infrastructuur continue ter beschikking te stellen.

Een IT-infrastructuur die altijd up-to-date en toekomstgericht is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel zonder te veel poespas.

ViaData (ont)zorgt hiervoor.

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Het team waarin je komt te werken is veelzijdig. Naast productmanagement en consultants heeft het team ook veel kennis en ervaring in huis op het gebied van hybride cloud (Azure, ViaData cloud, private), netwerken, security en digitale werkplekken (Microsoft 365). Je bouwt samen met jouw teamleden aan een excellente dienstverlening om de doelen van onze klanten continue te realiseren.

Jouw kerntaken

 • Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de onboarding van de ViaData oplossingen bij onze klanten.
 • Je realiseert dat de projecten voor de implementatie van deze oplossingen binnen de afgesproken scope, tijd en budget worden opgeleverd.
 • Je zorgt voor een goede overdracht van deze oplossingen naar de beheer c.q. continue verbeterfase met de klanten en eigen organisatie.
 • Je ontwikkelt jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van jouw team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een leergierige, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • Een bewezen projectleider met minimaal 3 jaar ervaring met ICT infrastructuur projecten.
 • Ervaring met netwerken, cloud en moderne werkplekken is vereist.
 • HBO of WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met projectmanagement methodieken zoals Prince2 en/of Agile en Scrum
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Woonachtig in het noorden des lands is een pre.

Wat bieden wij jou?

Bij ViaData ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je werkt dus zowel op kantoor, als bij klanten als thuis. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket. Je hebt zelf de regie voor je ontwikkeling waar de organisatie je in ondersteunt door coaching, opleidingsmogelijkheden en het opdoen van werkervaring.

Het werken bij ViaData wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten die wij hierbij belangrijk vinden zijn: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Word jij enthousiast over deze vacature en ben je benieuwd of jij en ViaData bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Dirk Malda, 0513 – 656 678. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?