Ronald McDonald Hoeve ontvangt donatie van ViaData

Voor het derde jaar op rij heeft ViaData een geldbedrag geschonken aan de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Ook deze keer is een deel van het eindejaarsgeschenkenbudget hiervoor aangewend. De relaties hebben een aardigheidje gekregen, de rest van het bedrag is bestemd voor het goede doel. Om naast een geldbedrag iets tastbaars te kunnen aanbieden, werd dit jaar speciaal voor de Hoeve een grote zitzak gemaakt.
Ronald McDonald Hoeve ontvangt donatie en zitzak van ViaData

Leuker dan een cheque

Directeur Robert Procee: “Het jaar 2018 stond voor ViaData in het teken van vernieuwing. Zo hebben we bijvoorbeeld Connect-It 365 Fieldservice geïntroduceerd, een oplossing voor het managen van fieldservice. Daarnaast ontwikkelden we een volledig nieuwe cloudomgeving, de ViaData OmniCloud. Dit laatste vieren we door het uitreiken van grote zitzakken aan onze klanten. Zo kwamen we op het idee om er ook één voor de Hoeve te laten maken. Dat vinden we veel leuker dan een cheque en zo overhandig je toch iets tastbaars”.

Chillzolder

Marc Stallinga, General Manager van de Ronald McDonald Hoeve: “Speciaal voor de jeugd hebben we in ons pand een zogeheten chillzolder ingericht. In overleg met ViaData is een zitzak gemaakt die volledig past bij de kleuren van deze ruimte, met ons eigen logo erop. Het resultaat is erg mooi geworden en ik verwacht dat hij goed van pas zal komen. Met het geldbedrag zijn we vanzelfsprekend ook heel blij”.

Over de Hoeve

De Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag biedt gehandicapte kinderen/jongeren tot 25 jaar een plek om onbeperkt vakantie te vieren. Dat kan met familie, maar ook met een groep leeftijdsgenoten van school of vereniging. De Hoeve wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Het bedrijf ontvangt geen overheidssteun en is daarom geheel afhankelijk van donaties, sponsorbijdragen en acties.