ViaData wint Kaseya MSP Automation Award

Met trots nam ViaData de MSP Automation Award van 2019 in ontvangst tijdens het Connect IT Europe evenement van Kaseya.
Uitreiking van de MSP Automation Award

Kaseya VSA is een geïntegreerd beheerplatform voor IT-systemen dat wordt ingezet voor het naadloos automatiseren van verschillende onderdelen en services. Voordelen zijn onder meer patchbeheer, monitoring, en externe aansturing. Als Managed Service Provider (MSP) zet ViaData de Kaseya VSA software in om haar klanten zo optimaal mogelijk te bedienen.

Topprestatie

De MSP Automation award wordt door Kaseya toegekend op basis van een aantal vooraf gedefinieerde criteria. ViaData heeft volgens de jury aangetoond dat zij hier ruimschoots aan heeft voldaan. Met name met het in hoge mate automatiseren van standaard handmatige handelingen toonde ViaData haar kunnen. In een deelnemersveld van ruim honderd andere MSP dienstverleners is dit een prima prestatie.

ViaData innoveert.

Op geheel eigen, innovatieve wijze heeft ViaData de Kaseya software ingericht, waarbij we de volledige omgeving van klanten geautomatiseerd monitoren. Dit leidt tot minder handmatige taken en het vroegtijdig detecteren of zelfs voorkomen van eventuele verstoringen, waardoor we in staat zijn om klanten beter te ondersteunen.

Pieter Jorritsma, Technisch consultant bij ViaData:

Ik ben er trots op dat ik deze award namens ViaData Automatisering bij Connect IT Europe, in ontvangst mocht nemen. Het is een beloning voor het harde werk dat wij dagelijks leveren om onze dienstverlening te verbeteren.