Stay Connect-It webinar ‘Beheer’

Voor een goede werking van de (informatie)systemen en processen is beheer nodig: applicatie-, technisch en functioneel beheer. Wilt u Connect-It ook optimaal benutten? Op dinsdag 8 juni laten we zien hoe. Meld u aan voor het voor het Stay Connect-It webinar ‘Beheer’!
stay connect-it webinars

Adequaat beheer = een gezond systeem!

Hoe goed functioneert Connect-It in uw organisatie? Goed? Dat is mooi! Wij denken dat het altijd beter mag. Kan de ‘performance’ of beschikbaarheid beter? Is de autorisatie écht goed geregeld? Beschikt u over de juiste informatievoorziening?

Stay Connect-It, blijf alert

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, die van directe én indirecte invloed zijn op de werking van Connect-It, laten we zien waarom het zo belangrijk is om regelmatig te checken op een aantal vitale punten. We gaan in op zaken die van invloed kunnen zijn op uw proces, uw medewerkers, maar ook uw administratie.

In het kort:

  • Dinsdag 8 juni 2021
  • Vanaf 11:00 tot ongeveer 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

Na de zomervakantie volgen meer nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houd de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

    Menu