Stay Connect-It webinar ‘Service App’

Op donderdag 1 april verzorgen onze collega’s een nieuwe webinar die geheel in het teken staat van de Service App, ook wel bekend als de Mobile Client van Connect-It. Meld u snel aan en doe er uw voordeel mee!
stay connect-it webinars

Het beste gereedschap van de vakman

Uw vaklieden zijn het gezicht van uw organisatie. Als zij goed presteren, heeft u tevreden klanten. Daar plukt uw gehele organisatie de vruchten van. Het is dus van belang om uw vaklieden zo goed mogelijk uit te rusten en daarom is er de Service App (ook wel: Mobile Client). Bent u al bekend met ál zijn mogelijkheden? Tijdens ons webinar op donderdag 1 april laten we zien hoe u er nog meer uit haalt.

Inhoud webinar

In het eerste deel van de webinar gaan we onder meer in op de toestellen die u kunt gebruiken en waar ze aan moeten voldoen. Vervolgens nemen we u mee in het snel en effectief in gebruik nemen van de Service App (configuratie van schermen). Hier laten we handige functionaliteiten zien, denk aan invoer met behulp van sneltekst, ‘speech-to-text’-invoer, et cetera. Alles om uw vaklieden op de best mogelijke manier te ondersteunen!

In het kort:

  • Donderdag 1 april 2021
  • Vanaf 11:00 tot ongeveer 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

De komende maand(en) volgen meer nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houd de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

    Menu