Stay Connect-It met het webinar ‘Outlook-integratie’

Alweer het vierde webinar in deze serie komt eraan, waarin we u meenemen in de mogelijkheden tot integratie met Outlook. Connect-It kan namelijk worden gebruikt voor meer dan het plannen van uw vaklieden!
stay connect-it webinars

Werkelijk alles en iedereen plannen

Wist u dat u dankzij Outlook-integratie uw benodigde materieel, verhuurmakelaars, opzichters, woonconsulenten, baliebezoeken en vergaderruimtes eenvoudig kunt plannen?

In de eerstvolgende ‘Stay Connect-It’ webinar nemen we u mee in wat Connect-It op dit gebied allemaal kan. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden laten we zien wat we bij diverse klanten hebben toegepast. Enthousiast? Meld u dan aan voor het webinar ‘Outlook-integratie’ van dinsdagochtend 8 september.

In het kort:

  • Dinsdag 8 september 2020
  • Vanaf 11:00 tot 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

De komende maand(en) volgen meer nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Zo organiseren we bijvoorbeeld op dinsdag 6 oktober een webinar over ‘Smart Planning’. Ook daarna zullen we nieuwe onderwerpen behandelen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houdt de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

Menu