Stay Connect-It met het webinar ‘Rapportage en BI’

Bij het gebruik van Connect-It wordt een schat aan gegevens vastgelegd in het dagelijks onderhoudsproces. Over een langere periode ontstaat hierdoor een beeld met betrekking tot planning, uren, materialen, objecten, en meer. Deze informatie helpt u om afgewogen beslissingen te maken met betrekking tot de inzet van bijvoorbeeld personeel en materialen. Tijdens ons webinar ‘Rapportage en BI’ op donderdag 28 januari laten we zien hoe u deze stuurinformatie boven water krijgt.
stay connect-it webinars

Rapportage

In Connect-It zijn al diverse rapporten beschikbaar. Denk hierbij aan gewerkte uren, verbruikte materialen, afgehandelde werkbonnen, et cetera. We laten zien hoe eenvoudig het is om van deze rapportages gebruik te maken. En naast de bestaande mogelijkheden vertellen we welke informatie u verder uit Connect-It kunt halen.

‘Next level’ met BI

Naast de rapportage is het ook mogelijk om informatie uit andere bronnen (bijv. ERP) aan elkaar te koppelen middels Business Intelligence. Door het toevoegen van extra variabelen verkrijgt u nóg waardevollere informatie. Hiertoe kunt u een overzichtelijk dashboard raadplegen met veel voorkomende KPI’s. En natuurlijk kan ook dit uitgebreid worden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Mis dit webinar dan niet en meld u via onderstaand contactformulier aan.

In het kort:

  • Donderdag 28 januari 2021
  • Vanaf 11:00 tot ongeveer 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

De komende maand(en) volgen meer nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houd de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

    Menu