Stay Connect-It met het webinar ‘Smartplanning’

Op dinsdag 6 oktober organiseren we het vijfde webinar in de ‘Stay Connect-It’ serie. Door middel van onze webinars helpen we onze gebruikers onderwerp voor onderwerp om meer uit Connect-It te halen. Het eerstvolgende webinar staat in het teken van Smartplanning.
stay connect-it webinars

Alles uit smartplanning halen

Wilt u van uw afsprakenproces een geoliede machine maken waarmee u de verwachtingen van uw klanten of huurders overtreft? En wilt u daarbij zowel het KCC, de huurder zelf óf zelfs uw vaklieden deze afspraken in laten plannen? Dan gaan we u leren om alles uit ‘smartplanning’ te halen.

De afsprakenplanning is het meest dynamische proces van uw organisatie en dankzij smartplanning heeft u inzicht in de voortgang. Maar u kunt ook een aanzienlijke besparing op reistijd en kilometers realiseren, dus ook een vermindering van CO2-uitstoot. U maakt al gebruik van smartplanning, maar haalt u al het mogelijke eruit? Wist u bijvoorbeeld al dat u ruimte in de planning kunt opvullen met behulp van het ‘reversed planvoorstel’? In een kennissessie van 45 minuten laten we u zien welke prachtige mogelijkheden u kunt benutten met smartplanning in Connect-It.

In het kort:

  • Dinsdag 6 oktober 2020
  • Vanaf 11:00 tot 11:45 uur
  • Online te volgen (u ontvangt een link)

Meer webinars

De komende maand(en) volgen meer nieuwe webinars waarin specifieke thema’s aan bod komen. Omdat de webinars bedoeld zijn om onze klanten te helpen meer uit Connect-It te halen, zijn suggesties voor nieuwe onderwerpen zeer welkom! Houd de website in de gaten voor de volgende webinars, of laat het ons alvast weten als u zich wilt aanmelden voor een specifiek onderwerp.

Aanmelden

    Menu