Webinar: ViaData Moderne Werkplek

Medewerkers zijn mobiel en kunnen in principe overal werken: thuis, op kantoor, bij een klant of onderweg. Dat vereist een andere benadering en dus ook een veilige toegang tot systemen, bestanden en verregaande samenwerkingen met collega’s vanaf iedere denkbare plek. Samengevat als: anyplace, anywhere en anytime. Tijdens dit gratis webinar vertellen wij je meer over de moderne werkplek in de praktijk: waar moet je als bedrijf vooral rekening mee houden bij de inrichting, de ‘do’s en don’ts’ én komen wij met praktijkvoorbeelden van hoe andere bedrijven dit hebben opgepakt.
Webnar Moderne Werkplek vrouw

Van vraagstuk naar oplossing

Ja, we moeten even schakelen. Het verplaatsen van de focus van vierkante meters kantoorruimte naar de moderne werkplek is in eerste instantie een digitaal vraagstuk. Maar het is goed je te realiseren  dat de oplossing je organisatie vele voordelen biedt. Dat leggen we je ook graag kort uit in ons webinar. Want automatisch zet je zo je medewerkers centraal door ze alle werkfaciliteiten te bieden en leg je een toekomstbestendige ict-basis voor:

  • een hogere productiviteit van je organisatie
  • veel flexibiliteit voor een ieder
  • een hoge mate van zelfredzaamheid van je medewerkers
  • voorspelbare kosten
  • tevreden en blije medewerkers

Wil je je alvast verder wat inlezen voordat het webinar begint? Dat kan! Check onze webpagina over de moderne werkplek. Mocht je alvast wat vragen hebben, mail ze ons dan van tevoren en wij doen ons uiterste best ze te beantwoorden tijdens het webinar.