ViaData innoveert en wint de Kaseya MSP Automation Award

ViaData Automatisering B.V. heeft met trots de MSP Automation Award van 2019 mogen ontvangen tijdens het Connect IT Europe evenement van Kaseya.
Kaseya VSA is een geïntegreerd beheerplatform voor IT-systemen dat naadloos kan worden ingezet voor verschillende IT-onderdelen en IT-services kan automatiseren. Voordelen zijn oa. patchbeheer, monitoring, externe aansturing enz. Als Managed Service Provider (MSP) zet ViaData de Kaseya VSA software in om haar klanten van dienst te kunnen zijn.
De MSP Automation award wordt door Kaseya toegekend op basis van een aantal vooraf gedefinieerde criteria. ViaData heeft volgens de jury aangetoond dat zij hier ruimschoots aan heeft voldaan. Met name met het in hoge mate automatiseren van standaard handmatige handelingen toonde ViaData haar kunnen. In een deelnemersveld van ruim honderd andere MSP dienstverleners kan dit gezien worden als een prima prestatie.
Uitreiking van de MSP Automation Award

Innovatief

Op geheel eigen wijze en op een zeer innovatieve manier is de software door ViaData ingericht, waarbij de volledige omgeving van haar klanten geautomatiseerd te monitoren is en handmatige taken verminderen. Dit betekent dat de klanten beter ondersteund kunnen worden en eventuele verstoringen vroegtijdig gedetecteerd dan wel voorkomen kunnen worden. Hiermee zorgt ViaData dat MSP een volwaardige betekenis krijgt.

Pieter Jorritsma, Technisch consultant van ViaData geeft aan:

Ik ben er trots op dat ik deze award namens ViaData Automatisering bij Connect IT Europe, in ontvangt heb mogen nemen. Het is een bevestiging voor het harde werk dat wij als ViaData elke dag leveren om onze dienstverlening aan onze klanten elke dag proberen te verbeteren.

Menu