Nieuwe Software Consultant: Kaay de Jong

ViaData startte 2021 goed met de komst van collega Kaay de Jong als Junior Software Consultant. Kaay komt het Fieldservice-team versterken omdat deze in de toekomst extra handen nodig heeft om alle Microsoft Dynamics 365 implementaties bij klanten goed en vlot te kunnen afronden. Steeds meer bedrijven zijn namelijk op zoek naar een ‘next level’ oplossing voor het managen van service en onderhoud en Dynamics is dan de oplossing bij uitstek. Kaay stelt zich hieronder kort voor.

“Hoi, mijn naam is Kaay de Jong, ik ben 23 jaar oud en woon in Wijnjewoude (Friesland) samen met mijn ouders en ééneiige tweelingbroer. Met 3 katten, 2 paarden en een hond is het bij ons thuis een gezellige boel. In mijn vrije tijd ga ik het liefst fitnessen en gamen. In mijn vakanties ga ik daarnaast graag op wintersport, waarbij ik zowel aan skiën als aan snowboarden doe.

Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Business IT & Management bij NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden. Tijdens mijn opleiding kwam ik er vrij snel achter dat mijn ambitie bij consultancy ligt en minder bij het technische aspect. Na mijn opleiding ben ik meteen op zoek gegaan naar een passende baan. Ondanks dat Corona dit nog wat moeizamer maakte, kwam ik gelukkig deze functie bij ViaData tegen. Niet alleen sluit de baan perfect aan bij mijn afgeronde opleiding; de klik met het bedrijf was er ook direct. Ik ben erg blij met deze eerste carrrièrestap en verwacht veel te leren op het consultancyvlak én natuurlijk op het gebied van Microsoft Dynamics 365. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!”