Microsoft Fieldservice

Wij hebben een nieuwe oplossing gelanceerd voor het managen van vastgoedonderhoud, gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform: Connect-It 365 Fieldservice. Hiermee is de fieldservice-component van Dynamics volledig geschikt gemaakt voor dagelijks onderhoud binnen de vastgoedsector. Het biedt een 100% fit met de branche en naadloze integratie met uw Microsoft Business software. Connect-It 365 Fieldservice is volledig cloud-gebaseerd.

Foto Jeroen Broekema
Foto Jeroen Broekema
Na ruim 40 succesvolle implementaties bij corporaties, bouw- en installatiebedrijven zorgen wij ook nu weer dat u op ons kunt rekenen. Ook optimale klanttevredenheid tegen lagere kosten? Laat het ons weten en wij vertellen u meer over de voordelen en mogelijkheden”.

– Jeroen Broekema, Accountmanager ‘Bouw & Installatie’ bij ViaData.

Service Excellence

Maar liefst 55% van de huurderstevredenheid hangt af van het proces van reparatieverzoeken. Daarom is het zo van belang dit proces op excellente en efficiënte wijze te ondersteunen. Gemakkelijk een afspraak kunnen maken, tijdig en passend in persoonlijke (en zakelijke) planning, afspraken nakomen en in één keer gefixt.

Het moderne Dynamics business platform zorgt ervoor dat toepassingen die afzonderlijk goed werken, gezamenlijk nog beter functioneren. Dit is essentieel voor hogere klanttevredenheid tegen lagere kosten. Informatiestromen worden bij elkaar gebracht, waardoor operationeel sneller en betere keuzes genomen kunnen worden.

Meerwaarde voor de branche

Dynamics 365 Fieldservice integreert naadloos met uw Microsoft ERP-systeem, maar ook met business applicaties zoals Outlook en Office. De oplossing is fieldservice-ready, wat een voortdurende fit met de vastgoedsector oplevert. Zo helpen wij u nóg betere service te verlenen aan uw (eind)klanten.

Connect-It 365 Fieldservice is CORA/VERA en KOVRA compliant, voor betere samenwerking onderling en in de keten. Een speciale app voor dagelijks onderhoud zorgt voor echte praktische ondersteuning van uw vaklieden. En onze bewezen Smartplanning zorgt voor meer passende afspraken voor uw klanten en een betere planning voor uw organisatie: tot 25% efficiënter!

Foto Remko van den Bremen
Foto Remko van den Bremen
Onze oplossingen zijn het resultaat van 15 jaar kennis en ervaring, praktische en branchespecifieke features voor dagelijks onderhoud in de vastgoedsector”.

– Remko van den Bremen, Accountmanager ‘Woningcorporaties’ bij ViaData.

Menu