Microsoft Fieldservice

Om als serviceorganisatie van betekenis te blijven in je vakgebied, kun je er nauwelijks nog omheen: meegaan in de digitale transitie en de klant volledig centraal stellen in het bedrijfsproces. Als je toe bent aan die ‘next step’ in service, ben je bij ViaData aan het juiste adres. Als dedicated fieldservice specialist opereren wij voortdurend op het snijvlak van business en IT. Hierdoor brengen we software, expertise, 20 jaar ervaring en uitgebreide branchekennis vakkundig bij elkaar. Volgens onze klanten leveren we de beste fieldservice oplossingen en daar zijn we trots op. Kom meer te weten over onze aanpak en bekijk onze producten en diensten.

Benieuwd waarom de digitale transitie zó belangrijk is en hoe de oplossingen van Microsoft daarbij helpen?

Branches waarvoor wij werken:

Pioniers in buitendienstautomatisering

Al in 2000 startten we met het ontwikkelen van een eigen fieldservice oplossing voor het organiseren van de buitendienst. Inmiddels twintig jaar verder haken we met Connect-It 365 Fieldservice aan op het Microsoft-platform Dynamics 365. Met al onze ervaring, kennis en expertise hebben we dit platform met extra software geoptimaliseerd tot branchemodellen voor onze focusbranches binnen de Nederlandse markt. Door de enorme flexibiliteit van het (100% SaaS-)platform kunnen we het systeem met bijschaven, bijbouwen en inrichten perfect laten matchen met de wensen van iedere afzonderlijke klant, met software gebaseerd op de modernste technologie.

Onze werkwijze: 1 + 1 = 3

Ben je geïnteresseerd in onze oplossing, dan nemen wij in verschillende sessies de tijd voor het inventariseren van jouw wensen en mogelijkheden. Is de interne basis van jouw organisatie klaar voor de gewenste digitaliseringsslag? Welke servicegraad lever je op dit moment en waar wil je uiteindelijk naartoe? Komt dat overeen met wat wij zien en zijn jouw wensen en het tijdpad reëel? Al deze én andere vragen komen uitgebreid aan bod. Zo geven we richting aan de volgende stappen in het proces en hebben wij  samen een goed en helder beeld van waar jouw organisatie op dit moment staat.

Besluit je met ViaData in zee te gaan, dan verzamelen wij alle nodige informatie voor de juiste architectuur van een nieuw platform. Vervolgens wordt het functioneel ontwerp op detailniveau ingevuld en operationeel vertaald in de programmatuur van het systeem. Omdat we denken in oplossingen en snel kunnen schakelen, verloopt een implementatie zo snel als wenselijk is voor jouw organisatie.

Omdat service altijd beter kan

ViaData biedt uitgebreide ondersteuning zodat de implementatie en het werken met het nieuwe platform voor alle medewerkers vlekkeloos verloopt.

Gerelateerde case

FoodGuard Reiniging & Hygiëne

ViaData maakte voor schoonmaakbedrijf FoodGuard een softwareoplossing – gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 – voor het managen van alle servicewerkzaamheden. Eigenaar Minze van der Veen vertelt over zijn ervaringen. Deze klantcase licht toe hoe de (standaard) mogelijkheden van Dynamics te combineren zijn met een stukje ‘custom’ software.

Wij werken onder meer voor:

Eigen Haard logo
BAM logo
Menu