Veilig gevoel

Belangrijke gegevens wilt u natuurlijk goed beschermen en u bent er wettelijk zelfs toe verplicht. Goede beveiliging van uw ICT-infrastructuur is dan ook van groot belang. ViaData helpt uw organisatie bewust om te gaan met beveiliging.

De beveiliging mag niet zo streng zijn dat het uitwisselingsproces er hinder van ondervindt, maar ook niet zo licht dat er dreigingen in het systeem ontstaan. Het is belangrijk dat uw medewerkers bewust omgaan met bedrijfsinformatie. Ondertussen houdt ViaData met behulp van technologische oplossingen zoals firewall’s, tokens, endpointprotectie en dataprotectie uw netwerk gesloten.

24/7 bereikbaarheid

Als u ook buiten reguliere kantooruren afhankelijk bent van uw ICT-omgeving, is het prettig als uw ICT-specialist ook buiten kantooruren bereikbaar is. Hiervoor biedt ViaData consignatiediensten, waarmee urgente storingen ook buiten kantoortijden kunnen worden doorgegeven en een consultant van ViaData binnen de afgesproken tijd actie onderneemt. Storingen worden doorgegeven op een alarmeringsnummer waarbij u een pincode ontvangt.

De consignatiedienst is af te nemen als toevoeging op de standaard remote beheerovereenkomst en kent twee varianten:

check

24/7

Maandag tot en met zondag, 24 uur per dag

check

13/7

Maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur

Ronald Terschegget, ICT'er bij JIP
Ronald Terschegget, ICT'er bij JIP
Ik heb rechtstreekse lijnen met de technisch consultants van ViaData en kan ze altijd bellen. Jullie nuchtere, no-nonsense manier van werken past bij die van ons”.

– Ronald Terschegget, ICT bij bedrijfsgroothandel JIP.

Gerelateerd:

Niets gevonden.

Wij werken onder meer voor:

sc Heerenveen logo
Menu