Datacenter-functionaliteit

Hij staat er al sinds 1972, maar op 3 november 2016 wordt er een nieuw datacenter geopend in de (media)toren van Tjerkgaast, ook wel de toren van Spannenburg genoemd. Voortaan is dit de ViaData Toren en kunnen bedrijven en organisaties hier op een veilige en groene manier hun data opslaan.

Het groene karakter van deze vernuftige oplossing helpt ondernemers bij het nemen van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het biedt immers een alternatief voor oplossingen die doorgaans belastend zijn voor het milieu”.

Belangrijke voordelen:

Branches:

Wij werken onder andere voor onderwijsinstellingen, productiebedrijven, zorginstanties en zakelijke dienstverleners

Service kan altijd beter

In ons datacenter in Spannenburg kunnen bedrijven hun eigen servers onderbrengen waarbij wij zorgen voor optimale zekerheid en het behoud van dataopslag. Desgewenst kunnen we aanvullende IT-diensten verzorgen, waarmee we ondernemingen op IT-gebied volledig kunnen ontzorgen. Interesse? Bespreek uw wensen met ons.

Gerelateerde case

Jipsnel.nl ViaData Toren

Bedrijfsgroothandel JIP

In de zomer van 2018 bracht bedrijfsgroothandel JIP een deel van haar data naar de ViaData Toren in Spannenburg. Voor het optimaal functioneren van portal jipsnel.nl, is de veiligheid en continue beschikbaarheid van data een belangrijk issue. We vroegen Ronald Terschegget van de ICT-afdeling waarom ze specifiek voor de Toren hebben gekozen en hoe de verhuizing is verlopen.

Nieuws en events:

Menu