Woningcorporaties

Een ruime meerderheid van de verhuurbare eenheden binnen de corporatiebranche wordt dagelijks onderhouden met behulp van onze oplossingen, waarmee we onszelf marktleider binnen deze sector mogen noemen. Onze nieuwste oplossing – Dynamics 365 Fieldservice – integreert naadloos met jouw Microsoft ERP-systeem, maar ook met business applicaties zoals Outlook en Office. Dynamics 365 is fieldservice-ready, waardoor wij steeds sneller in staat zijn om nieuwe wensen te vertalen in mogelijkheden. Zo biedt ViaData een voortdurende fit met de vastgoedsector en helpen wij je nóg betere service te verlenen.

Gerelateerd project:

ViaData Fien Wonen

Woningcorporatie Fien Wonen

Edward Dalmulder, informatiemanager bij Fien Wonen, vertelt hoe de implementatie van Connect-It 365 Fieldservice en de stap naar de cloud een belangrijke efficiencyslag opleverden in het managen van dagelijks onderhoud voor de corporatie.

Woningcorporatie Woonbron

Woningcorporatie Woonbron

Het werken met een nieuwe oplossing voor het managen van service en onderhoud brengt veranderingen met zich mee. Hoe ingrijpend deze veranderingen worden beleefd, hangt grotendeels af van een grondige inventarisatie, goede begeleiding en degelijke implementatie. We vroegen uitvoerder Iwan Kamberg van woningcorporatie Woonbron hoe men de overstap naar Connect-It van ViaData heeft ervaren.

Woningcorporatie WonenBreburg

Sinds het voorjaar van 2018 maken de 50 vakmannen van WonenBreburg dagelijks gebruik van de planning en mobiele software Connect-It van ViaData. Voorafgaand aan de implementatie zijn – in samenwerking met de corporatie en cegeka-dsa – eerst de processen geoptimaliseerd en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld.

Woningcorporatie Woonwaarts

In het voorjaar van 2018 vond bij woningcorporatie Woonwaartse officiële livegang van de Connect-It software plaats. Sindsdien worden reparatie- en onderhoudsverzoeken bij de corporatie ‘slim’ gepland met behulp van de software van ViaData. Iedere vakman werkt met de mobiele Connect-It app, zodat werkbonnen eenvoudig worden aangemaakt, gepland, bijgewerkt en gemonitord.