Connect-It 365 Fieldservice

Om serviceorganisaties te helpen bij het bieden van een excellente klantervaring, bieden wij Connect-It 365 Fieldservice, een bewezen (100% SaaS) oplossing voor het managen van alle service- en onderhoud gerelateerde taken, gebaseerd op Microsoft Dynamics. De meerwaarde van Connect-It 365 Fieldservice zit in de combinatie van bewezen functionaliteit op een toekomstbestendig (Microsoft) platform. Het is het resultaat van 20 jaar kennis en ervaring, praktische en branchespecifieke features voor service en onderhoud. Daardoor profiteren objectgeoriënteerde servicebedrijven van een 100% fit met de branche.

check
Uitzonderlijke klantbeleving

dankzij end-to-end ondersteuning van uw serviceproces (Customer Engagement)

check
Gemak en eenvoud

door naadloze integratie met Microsoft Business Software en gangbare ERP-systemen in de branche

check
Beter samenwerken

onderling en in de keten, dankzij CORA/VERA en KOVRA compliance

check
Tot 25% efficiënter werken

dankzij praktische ondersteuning van uw vaklieden en meer passende afspraken voor uw klanten

check
Schaalbaarheid en flexibiliteit

altijd up-to-date, geen grote upgrades en alleen betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt

Bent u ook toe aan die volgende stap in service? Durft u oude denkpatronen los te laten om écht waarde toe te kunnen voegen voor de klant?

Service Excellence

Als specialist op het gebied van fieldservice management helpt ViaData organisaties binnen de vastgoedsector, bouw- en installatiebranche bij het optimaal inrichten van serviceprocessen. Deze excellente service begint bij het eenvoudig kunnen plannen (en nakomen) van afspraken en het in één keer goed afhandelen van een klus (first-time-fix), maar gaat dankzij de innovatieve features van Microsoft Dynamics nog veel verder dan dat. Het platform biedt oneindig veel mogelijkheden die helpen om uw klant te verrassen en dankzij ingebouwde intelligentie zelfs problemen op te lossen vóórdat ze ontstaan.

Wij kennen uw branche

Dagelijks rekenen honderden professionals binnen uw branche op de bewezen oplossingen van ViaData. Onze klanten waarderen de manier waarop in alle facetten van het serviceproces wordt meegedacht, actief wordt gestuurd op het benutten van belangrijke features én het feit dat wij de taal van uw vaklieden spreken. Onze consultants helpen uw organisatie bij het benutten van iedere kans in het streven naar de beste klantervaring.

Foto Remko van den Bremen
Foto Remko van den Bremen
Na ruim 100 succesvolle implementaties van onze bewezen oplossingen bij corporaties bouw- en installatiebedrijven zorgen wij ook nu weer dat u op ons kunt rekenen. Kies voor de volgende stap in het bieden van échte service.

– Remko van den Bremen, Accountmanager bij ViaData.

Vrijblijvend advies inwinnen

De beste service leveren tegen lagere kosten? Ervaar zelf de mogelijkheden van Connect-It 365 Fieldservice. Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Menu