Office 365

Microsoft Office 365 is een verzameling clouddiensten voor zowel bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze worden deels online aangeboden, deels als applicatie op desktop-pc, tablet en telefoon of als combinatie van beide. De applicatie op desktop-pc is vergelijkbaar met het kantoorpakket ‘Microsoft Office’ met als belangrijk verschil dat men via Office 365 altijd beschikt over de meest recente versie.

Geralda de Vries van Zorggroep de Stellingwerven
Geralda de Vries van Zorggroep de Stellingwerven
De partij die voor ons het nieuwe elektronisch cliëntendossier gaat inrichten, werkt met ons samen via Microsoft Teams. Iets dat dankzij de implementatie van Office 365 nu mogelijk is”.

– Geralda de Vries, ICT-verantwoordelijke bij Zorggroep de Stellingwerven.

Microsoft specialist

Benieuwd wat Office 365 voor uw organisatie kan betekenen of het beheer uitbesteden aan een betrouwbare ICT-partner? Als Microsoft Gold Partner is ViaData u graag van dienst. Bij een migratie naar Office 365 of het uitbesteden van het beheer, kunt u van ViaData het volgende verwachten:

check

Hoge niveau van support op Office 365

check

Specialisatie op het gebied van migraties

check

Gecertificeerde Office 365 specialisten

Office 365 biedt meer!

De oplossing bevat vertrouwde applicaties als Word, Excel en PowerPoint, maar Teams en Outlook/Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud waardoor organisaties zich geen zorgen hoeven te maken over zaken als onderhoud en beheer. Als Microsoft partner heeft ViaData de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365 en vervolgens het volledige beheer op zich te nemen.

Harm Veenstra
Harm Veenstra
Office 365 heeft verschillende voordelen ten opzichte van het traditionele pakket. Gebruikers hebben bijvoorbeeld overal toegang tot hun documenten en beschikken altijd over de meest recente versie van de software”.

– Harm Veenstra, Technisch Consultant en Office 365 specialist bij ViaData.

Menu