Cloud Infrastructure of infrastructure as a service

Dit is het onderdeel van de Cloud waarbij de infrastructuur wordt aangeboden via een virtualisatie of hardware-integratie. In deze laag vindt u de servers, netwerken, opslagcapaciteit en andere infrastructuur die geschaald kan worden ingezet. ViaData beschikt over een private cloud die volgens het twin datacenter principe is opgebouwd en daarmee een zeer hoge uptime garandeertCloud oplossingen


verwijder filterHosted diensten

1 min cloud-oplossingen

ViaData zorgt voor de hardware, de datacentrumvoorzieningen, het technisch beheer van applicaties, licenties, beschikbaarheid en bescherming van data en applicaties.

Lees verder

Online Backup

1 min cloud-oplossingen

Uw databestanden worden dagelijks via een beveiligde internetverbinding gekopieerd naar een server op een externe locatie en versleuteld bewaard gedurende minimaal 30 dagen. ViaData bewaakt het proces en treedt zo nodig handelend op. Via een internetportaal kunt u zelf de gegevens beheren of dit zonder meerprijs door ViaData laten uitvoeren.

Lees verder

ViaData Toren

3 min cloud-oplossingen

Hij staat er al sinds 1972, maar op 3 november 2016 wordt er een nieuw datacenter geopend in de (media)toren van Tjerkgaast, ook wel de toren van Spannenburg genoemd. Voortaan is dit de ViaData Toren en kunnen bedrijven en organisaties hier op een veilige en groene manier hun data opslaan.

Lees verder

Virtualisatie

1 min cloud-oplossingen

Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VMs) op eenzelfde fysieke machine draaien.

Lees verder