ICT-infrastructuur

U wilt de volledige zorg (of een deel ervan) voor uw ICT-omgeving overdragen aan een partner die dit tot in perfectie beheerst? Dan is ViaData de partij voor u! Onze diensten zijn aantrekkelijk voor iedere organisatie, ongeacht het eigen kennisniveau op ICT-gebied. Wij koppelen moeiteloos verschillende cloud-technologieën tot één hybride cloud. Met ‘hybride’ bedoelen we dat we een combinatie van dedicated (on-premise), private én public cloudomgevingen samen laten werken voor een optimaal rendement. We zien dit als de balans tussen schaalbaarheid, controle, kosten en innovatie. Samen met u bepalen we in welke mate en in welk tempo u overgaat tot de inzet van cloud in uw organisatie.  Onze ICT-oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft, VMware, Cisco en HP-technologie die perfect aansluiten bij deze strategie. Laat u overtuigen en kom meer te weten over onze diensten.

Door het automatiseren van de dagelijkse bedrijfsvoering helpen we de eindgebruiker van onze klant eenvoudiger en efficiënter te werken. Hierbij gaan wij uit van het hybride cloud-principe waarbij de voordelen van public en private cloud worden gecombineerd.

Branches waarvoor wij werken:

Proactief, flexibel en duidelijk

ViaData Automatisering is sinds 1998 specialist in het ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Onze klanten waarderen vooral dat we proactief meedenken, flexibel zijn, duidelijk en recht-door-zee communiceren. Dankzij de slimme inzet van automatisering, helpen we u de operationele kosten te verlagen en efficiency te verhogen. Wat voor uw bedrijf de optimale automatiseringsoplossing is, bekijken we graag samen met u. Waar mogelijk maken we namelijk gebruik van het eigen kennisniveau en de capaciteit van uw (ICT-)organisatie en waar nodig springen we bij.

Cloud specialist

Veel IT-afdelingen krijgen te maken met de vraag hoe ze cloud effectief kunnen inzetten voor hun organisatie. Vaak ontstaat deze vraag vanuit de wens om (in)directe kostenreductie te faciliteren of bijvoorbeeld vanuit een fusie of samenwerking. Ondanks de voordelen is de keuze voor een cloudstrategie een veelomvattend proces. De experts van ViaData helpen u bij deze keuze, zodat u ontspannen achterover kunt leunen in de wetenschap dat uw ICT-omgeving optimaal functioneert. Oftewel: bij ViaData zit je relaxed. We hechten daarnaast veel waarde aan een duurzame relatie en denken verder dan in de meeste gevallen voor de hand ligt.

Omdat service altijd beter kan

Terwijl u zich richt op de kerntaken van uw organisatie, zorgt ViaData voor een stabiele en efficiënte ICT-omgeving. Wij regelen dat u er op IT-gebied ontspannen bij zit. Meer weten?

Gerelateerde case

Jongia Mixing Technology

Dankzij de adaptatie van de ‘hybride cloudstrategie’ en implementatie van Microsoft 365 ging apparatenfabrikant Jongia Mixing Technology over op een geheel nieuwe, moderne manier van werken. Omdat het bedrijf wereldwijd zakendoet, is het belangrijk om onafhankelijk van tijd en plaats te kunnen werken, zeker nu niet of amper gereisd kan worden. Directeur Johan Postma vertelt wat de nieuwe manier van werken voor Jongia betekent.

Wij werken onder meer voor:

sc Heerenveen logo
Menu