ICT-infrastructuur

Jij wilt de volledige zorg (of een deel ervan) voor jouw ICT-omgeving overdragen aan een partner die dit tot in perfectie beheerst? Dan is ViaData de partij voor je! Onze diensten zijn aantrekkelijk voor iedere organisatie, ongeacht het eigen kennisniveau op ICT-gebied. Wij koppelen moeiteloos verschillende cloud-technologieën tot één hybride cloud. Met ‘hybride’ bedoelen we dat we een combinatie van dedicated (on-premise), private én public cloudomgevingen samen laten werken voor een optimaal rendement. We zien dit als de balans tussen schaalbaarheid, controle, kosten en innovatie. Samen bepalen we in welke mate en in welk tempo je overgaat tot de inzet van cloud in jouw organisatie.  Onze ICT-oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft, VMware, Cisco en HP-technologie die perfect aansluiten bij deze strategie. Laat je overtuigen en kom meer te weten over onze diensten.

Door het automatiseren van de dagelijkse bedrijfsvoering helpen we de eindgebruiker van onze klant eenvoudiger en efficiënter te werken. Hierbij gaan wij uit van het hybride cloud-principe waarbij de voordelen van public en private cloud worden gecombineerd.

Branches waarvoor wij werken:

Proactief, flexibel en duidelijk

ViaData is sinds 1998 specialist in het ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Onze klanten waarderen vooral dat we proactief meedenken, flexibel zijn, duidelijk en recht-door-zee communiceren. Dankzij de slimme inzet van automatisering, helpen wij je de operationele kosten te verlagen en efficiency te verhogen. Wat voor jouw organisatie de optimale automatiseringsoplossing is, bekijken we graag samen. Waar mogelijk maken we namelijk gebruik van het eigen kennisniveau en de capaciteit van jouw (ICT-)organisatie en waar nodig springen we bij.

Cloud specialist

Veel IT-afdelingen krijgen te maken met de vraag hoe ze cloud effectief kunnen inzetten voor hun organisatie. Vaak ontstaat deze vraag vanuit de wens om (in)directe kostenreductie te faciliteren of bijvoorbeeld vanuit een fusie of samenwerking. Ondanks de voordelen is de keuze voor een cloudstrategie een veelomvattend proces. De experts van ViaData helpen je bij deze keuze, zodat jij ontspannen achterover kunt leunen in de wetenschap dat jouw ICT-omgeving optimaal functioneert. Oftewel: bij ViaData zit je relaxed. We hechten daarnaast veel waarde aan een duurzame relatie en denken verder dan in de meeste gevallen voor de hand ligt.

Omdat service altijd beter kan

Terwijl jij je richt op de kerntaken van je organisatie, zorgt ViaData voor een stabiele en efficiënte ICT-omgeving. Wij regelen dat je er op IT-gebied ontspannen bij zit. Meer weten?

Gerelateerde case

Jongia Mixing Technology

Jongia Mixing Technology

Dankzij de adaptatie van de ‘hybride cloudstrategie’ en implementatie van Microsoft 365 ging apparatenfabrikant Jongia Mixing Technology over op een geheel nieuwe, moderne manier van werken. Omdat het bedrijf wereldwijd zakendoet, is het belangrijk om onafhankelijk van tijd en plaats te kunnen werken, zeker nu niet of amper gereisd kan worden. Directeur Johan Postma vertelt wat de nieuwe manier van werken voor Jongia betekent.

Wij werken onder meer voor:

sc Heerenveen logo