ICT-infrastructuur

U wilt de volledige zorg (of een deel ervan) voor uw ICT-omgeving overdragen aan een partner die dit tot in perfectie beheerst? Dan is ViaData de partij voor u! Onze diensten zijn aantrekkelijk voor iedere organisatie ongeacht het eigen kennisniveau op ICT-gebied. Pro-activiteit, flexibiliteit en duidelijkheid zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten. Waar mogelijk maken we namelijk gebruik van het eigen kennisniveau en de capaciteit van uw (ICT-)organisatie en waar nodig springen we bij.

Door het automatiseren van de dagelijkse bedrijfsvoering helpen we de eindgebruikers van onze klanten eenvoudiger en efficiënter te werken. Desgewenst verzorgen we de volledige ICT-infrastructuur en bieden een plek om uw data veilig en dichtbij te beheren”.

Oplossingen:

Branches:

Wij werken onder andere voor onderwijsinstellingen, productiebedrijven, zorginstanties en zakelijke dienstverleners

Service kan altijd beter

ViaData Automatisering is sinds 1998 specialist in het ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Dankzij de slimme inzet van automatisering, helpen we u de operationele kosten te verlagen en efficiency te verhogen. Wat voor uw bedrijf de optimale automatiseringsoplossing is, bekijken we graag samen met u.

Gerelateerde case:

Zorggroep de Stellingwerven

Zorggroep de Stellingwerven

De Stellingwerven is een kleinschalig, maar groeiend bedrijf met locaties in Noordwolde, Zandhuizen en Wolvega. Vanwege de groei én de komst van de AVG-wetgeving was er behoefte aan professionalisering van de ICT-organisatie. In november 2018 mocht ViaData aan de slag met de implementatie van haar ICT-diensten bij deze organisatie.

Menu