Corporatieplein 2023 op 14 september, wij zijn er weer bij !

Donderdag 14 september vindt de 2023 editie van CorporatiePlein – bedrijfsvoering, ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties – plaats in Expo Houten. CorporatiePlein biedt kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers, onder meer op het gebied van Dagelijks Onderhoud. Aangezien wij daarover veel nieuws te vertellen hebben, zijn we dit jaar met een extra grote stand vertegenwoordigd!

CorporatiePlein heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét kennisevenement voor corporatieprofessionals. Deze 2023 editie zorgen wij op stand 51 voor kleur, goede koffie en een nog beter gesprek. Aanmelden voor het event is nog steeds mogelijk: klik hieronder en bezoek ons op 14 september op stand 51.

https://corporatieplein.nl/nl/registratie

Dagelijks Onderhoud persoonlijk en efficiënt geregeld.

Meer dan de helft van alle vragen die door huurders aan een corporatie worden gesteld, gaan over dagelijks onderhoud. Hieraan wordt dus door corporaties, haar medewerkers en ketenpartners veel tijd en aandacht besteed en iedereen vindt er wat van. Bovendien gaat hier jaarlijks een flink bedrag mee gemoeid. Reden genoeg om dit goed, persoonlijk én efficiënt te organiseren.

Het goed organiseren blijkt in de praktijk vaak weerbarstig. Dit omdat de huurder, ketenpartner en corporatie gezamenlijk onderdeel van het proces zijn en het vaak afdeling overstijgend is. Het is én-én, zowel de klantreis zo goed mogelijk laten verlopen en dit ook efficiënt doen. Dat is de uitdaging waarbij technologie beter dan ooit een uitstekend hulpmiddel is. Technologie kan de organisatie en ketenpartners ondersteunen in deze processen en helpt continu te verbeteren.

ViaData helpt corporaties hierbij. Met meer dan twintig jaar ervaring hebben we het Dagelijks Onderhoud Kompas ontwikkeld waarmee het verbeterpotentieel in kaart wordt gebracht. Hoe kun je in het dagelijks onderhoud betere resultaten behalen? En welke processen moet je daarbij automatiseren zodat de medewerker in staat wordt gesteld zijn/haar werk efficiënter en klantvriendelijker te doen? Daarnaast is de ViaData-oplossing Connect-It 365 uitgebreid tot een suite waarin zowel reparatie-, mutatie- én inspectieprocessen geïntegreerd worden ondersteund.